Trajna šminka

Iscrtavanje obrva, usana, oči (eyeliner gornjeg ili donjeg kapka)

Trajna šminka, zaplovite u svijet u kojem se prije spavanja ne skida šminka, svijet u kojem se tuš ne razmazuje, a Vi imate puno više samopouzdanja i vremena za sebe. Uvijek savršene usne,tuš za oči i obrve.

 

Tretmani trajne šminke namijenjeni su svima koji žele istaknuti i poduprijeti svoju ljepotu, te ispraviti nesavršenosti i asimetrije na licu. Svi tretmani trajne šminke su bezbolni, jer se koriste anestetici u gelu i kremi koji djeluju lokalno i sprečavaju oticanje, te omogućavaju rad bez boli i nelagode. Pigmenti koje koristimo vrhunske su kvalitete mineralnog i organskog podrijetla, proizvedeni po najvišem svijetskom standardu i podliježu najstrožim zakonima i propisima EU.

Pigmenti su visoko sigurni za ljudsko zdravlje , te se s kožom stapaju veoma prirodno, puderasto i ne izazivaju alergijske reakcije.

 

Sretna i zadovoljna žena spremna je pokoriti svijet. Sve kreće osjećajem zadovoljstva sobom, iznutra i izvana. Mi smo tu da naglasimo Vašu prirodnu ljepotu i učinimo da budete sretne i zadovoljne. Budite najbolja verzija sebe.

 

Fancy Ladies prepoznat je od strane mnogih divnih žena i sretni smo što nas usmenom predajom preporučujete, te činite da se osjećamo ponosnima i sretnima.

Trajna šminka oči (eyeliner gornjeg ili donjeg kapka)

 

 

Pri apliciranju trajne šminke na očni kapak uobičajeno postoji par opcija . Prva i najpopularnija je iscrtavanje uz sam korijen trepavica čime se dobiva efekt gušćih i punijih trepavica. Nadalje, moguće je iscrtati klasičnu liniju kojom se naglašava oko ili izvesti postupak pojačavanja trepavica.

Iscrtavanje usana

 

Ovaj postupak popularan je među osobama koje imaju male i tanke usne ili imaju neki nedostatak jer ih može vizualno povećati i ispraviti. Najčešće se odabire trajna šminka koja je što sličnija prirodnoj boji usana.

Iscrtavanje obrva

 

Izgled obrva mijenja se iz sezone u sezonu, no jedno uvijek ostaje obrve su okvir lica i moraju biti uredne i dobro oblikovane kako bi naglasile sve prednosti našeg lica. Kontura obrva definira crte i podaruje skladan izgled lica, a luk obrva odaje raspoloženje i puno mlađi izgled. Obrve su jedini dio tijela koji možeš dovesti u formu, a da ne trebaš vježbati. Metodom visokokvalitetnog permanentnog make up-a postignemo vizualno podizanje gornjeg kapka- savršen put do seksi mladolikog izgleda. Obrve nisu samo točka na “i” one definiraju izgled Vašeg lica, naglašavaju ljepotu, otvaraju pogled.

Tretman se ne preporučuje osobama s upalnim procesom u predjelu usana, sa seboreičnim dermatitisom i keloidima i osobama učestalo sklonim herpesima (više puta godišnje), trudnicama, dijabetičarima te osobama koje imaju problem sa zgrušavanjem krvi te piju lijekove za razrjeđivanje krvi