Salon Fancy Ladies

U salonu ljepote rade samo vlasnica Vesna Prigorec i suprug Tomislav Prigorec, kvalificirani i educirani sa niz diploma!!!

Vesna i Tomislav, prepoznali su svoj poziv u radu s vrhunskom trajnom šminkom, koja omogućava svakoj modernoj ženi i muškarcu besprijekoran i mladenački izgled.

 

Vesna je vrhunski majstor za ugradnju ekstenzija trepavica, PMU trajne šminke, obrva, usta, očiju te gel tehniku za izradu noktiju. Pravi je profesionalac za depilaciju koncem (threading metodom) te Microbleading metodom (Japansko) iscrtavanja obrva .

 

Tomislav je  jedini jedinstveni majstor u Hrvatskoj sa novom 3D metodom medicinske micropigmentacije scalpa gdje koristi dvije tehnike isto tako radi i klasičnu medicinsku micropigmentaciju scalpa te je vrhunski majstor PMU trajne šminke, očiju, usta, obrva.

 

Ujedno što su majstori niz tehnika još su i  trening edukatori (učitelji) za nove studente artiste koji žele zakoračiti u svijet  uljepšavanja, usta,oči i obrve.

 

U salonu se radi po najvišim higijenskim standardima, koriste se sigurnosni cartridges za PMU što je vrlo važno naglasiti jer nema mogućnosti nikakve zaraze (100 % Safety). Vrlo srdačni i ljubazni supružnici trude se maksimalno prema svojim klijentima što klijenti iskazuju povrdno svojim komentarima velikog i sretnog zadovoljstva, u samom salonu predvladava jedna topla i vesela atmosfera.

 

Sretni i zadovoljni klijenti stalno se vraćaju te preporučuju  drugim ljudima što nam daje niz novih sretnih klijenata na obostrano zadovoljstvo. Smatramo da je najbolja reklama naši sami  radovi koje ljudi mogu vidjeti uživo na našim klijentima.