Permanent makeup-usne

Pune njegovane usne su simbol ljepote i senzualnosti

Usne su najljepši i najerotičniji dio našeg lica, zovu na ljubljenje i privlače poglede svojom rumenom bojom. Sa godinama gubimo konture, postaju blijeda ili plavkasto ljubičasta ako ste pušač.Također ukoliko ne volite trajne filere i hijaluronske filere, te se bojite injekcija, trajna šminka na usnama pravo je riješenje jer traje od 3 do 7 god.Uvijek možete preko staviti ruž druge boje, pa i one najsvijetlije. Sa trajnom šminkom usana mi definiramo oblik, izvučemo maximum od volumena, uskladimo simetriju, definiramo rubove nepravilnih valovitih usana, dobijemo savršene usne koje su san svake žene i to traje i traje godinama.

 

Svaka žena obožava ruževe, daju nam prividni oblik savršenih usana, ali nam i stvaraju veliku gnjavažu. Otapaju se oko usana, završe na zubima, hrani, priboru, na Vašem dragom. Fancy Ladies nudi Vam riješenje za savršeni izgled usana trajnom šminkom i  da zauvijek odbacite ruž i olovku za usne. Boju prilagođavamo Vašem tenu. Priprema klijenata za proceduru i izradu je najduži i najvažniji dio tretmana , a nakon iscrtavanja usana u dogovoru s Vama započinjemo micropigmentaciju Vaših usnica.

 

Pigmenti su vrhunske kvalitete mineralnog i organskog podrijekla, proizvedeni su po najvišem svijetskom standardu i podliježu najstrožim zakonima i propisima EU. Pigmenti su visoko sigurni za ljudsko zdravlje, te se s kožom stapaju veoma prirodno, puderasto i ne izazivaju alergijske reakcije.