Drugi o Nama

Zbog ovakvih zadovoljnih klijentica stalno ulažemo u svoj posao brojnim edukacijama i rastemo u beauty industriji , te donosimo stalne novitete. Volimo Vas i volimo što nas volite???????, vaš najbolji tim Tomy i Vesna.

 

Puella.s vas spominje u komentaru:

Hvala timu – Vesna i Tomi Prigorec@fancy_ladies_salon_ljepote na izuzetnoj posvećenosti radu , na divnom i toplom pristupu i na izuzetno profesionalno i vrhunski kvalitetno odrađenom poslu na mojim obrvama.

Konačno se budim i liježem bez prepravljanja , docrtavanja i slično i moje obrve su postojane……..

 

Puella.s

 

 

Sve pohvale Vesni i Tomy-u…pravi stručnjaci….prekrasni ljudi ..čast mi je surađivat s Vama…prezadovoljna sam sa obrvama i toplo preporučam svim curama …izdvojit ću 3D metodu kao najbolju za mlade cure i žene ..znači strava 🙂

Ana Grubešić

Nisam bila na obrvama, niti trepavicama, ali sam bila na pedikuri I trajnom laku I stvarno mogu reći, da je Vesna profesionalka I fenomenalno radi svoj posao. Ambijent je ugodan. A ribice, isto tako.

Lucija Kurpes

Prvi puta sam radila trepavice i bez sumnje sam izabrala najbolji salon. Vlasnica ljubazna, draga i što je najbitnije zna svoj posao i radi ga s ljubavlju. Uzme si dovoljno vremena i posveti se klijentu bez ikakve žurbe. Sve dodatne riječi su suvišne. Preporučujem svakome da ode i proba, ja ću se definitivno vratiti!

Gabriela Brus

Pravila sam trepavice prvi puta, odabrala ovaj salon i nisam pogriješila! Vlasnica mi se maksinalno posvetila, u ugodnom ambijentu i uz diskretnu muziku, ja sam se totalno opustila i zaspala. Kad sam se probudila...imala sam vrhunske trepavice. Baš kakve meni odgovaraju!
Od srca preporučujem.

Milica Beličeva

Jako sam zadovoljna sa trepavicama skroz prirodne,lagane na oku , predobro izgledaju... Preporučila bi svokoj ženi koja želi izgledati prirodno !!!

Karmen Didač

Svaka riječ je suvišna, jer nema riječi s kojom bi se opisala ta sreća i zadovoljstvo. Jednostavno sve savršeno i odlično! Supeeer obrvice  Preeezadovoljna!  Hvala punoooo… 

Martina Sabljak

Ovo mjesto je savršeno od ambijenta do usluge, obrve su odlične, prezadovoljna sam. Stručno osoblje će učiniti sve da udovolji klijentima. Hvala Vesna i Tomy vidimo se opet !

Mirela Vukovic

Samo riječi hvale imam, odličan posao, super tim i još bolja atmosfera 😀 Hvala 🙂

Nikolina Barešić

Vesnu ne mijenjam za niš na svijetu! Toliku predanost i profesionalnost poslu dugo nisam vidjela! Sve njene usluge koje sam kod nje probala bile su odlične!

Monika Kuzmić Husak