Ekstenzije trepavica

Profesionalne ekstenzije trepavica izgledaju kao Vaše prirodne trepavice

Ekstenzije trepavica dijelimo na classic i volumen.

 

Clasic je postavljanje jedne dlačice ekstenzije na prirodnu trepavicu, kako iste nisu pramenovi, nego se jedna po jedna dlačica lijepe na prirodne trepavice zovemo ih CLASSIC ili više tanjih na jednu vašu u obliku lepezica, te mogu sadržavati 2 ili više dlačica na lepezici i takav oblik nazivamo VOLUMENSKE TREPAVICE , koje se još sukladno gustoći i oblicima izrade nazivaju raznim imenima kao npr. mega volumen, ruski volumen, hollywood itd.

 

Postoji veliki izbor debljina i dužina trepavica, kao i oblika, tj. uvijenosti trepavica. Pri stavljanju ekstenzija, važan je dogovor između klijenta i kozmetičarke, jer svi želimo ispuniti Vašu želju za gustim i dugim ili kratkim trepavicama, ali isto tako morate biti upoznate sa činjenicom da ako su prirodne trepavice jako slabe i tanke, na njih ne smijemo stavljati najdeblju i najdužu ekstenziju, jer se mogu desiti dvije neželjene situacije; da će ekstenzija jako brzo pasti ili da će i Vaša prirodna trepavica otpasti skupa s njom.

 

Znači cilj nam je NE uništiti Vaše prirodne i trepavice. Trepavice imaju naravno i svoj vijek trajanja i ne mogu se držati 2mj., jer da postoji takvo ljepilo onda ne bi bilo certificirano da se smije koristiti blizu oka. Nekada će trepavice držati super 4-5 tj. , a nekada 2-3 tj. , jer naše prirodne imaju svoj ciklus opadanja koji se izmjenjuje svaki mj.. Na ekstenzije se ne smije stavljati maskara, uljni preparati, izbjegavati odlazak u saunu, poslije bazena i mora isprati običnom vodom, ne trljati i ono što je najvažnije zahtijevaju obavezno pranje vodom i dječijim šamponom. Općenito život sa ekstenzijama je puno ljepši i lakši, jer ste uvijek svježi  i ne morate skidati šminku, te ne uništavaju prirodne trepavice ukoliko su postavljene pravilno i od strane stručne osobe.