Medicinska mikropigmentacija vlasišta

Potpuno sigurnom i bezbolnom metodom vratite željeni izgled svog vlasišta.

Fancy Ladies svojom kvalitetom jamče da su nezaobilazno mjesto za savršenu mikropigmentaciju vlasišta (scalpa) kod muškaraca i žena.

 

Medicinska mikropigmentacija vlasišta je tehnika apliciranja mineralnog pigmenta, specijalnim micro iglama čime se dobije vizualni utisak prave kose. Artist specijalist mikropigmentacije koristi mikro igle posebno dizajnirane za ovaj tretman, uz prethodnu lokalnu anesteziju, kojima se na određenoj dubini i pod posebnim kutom unosi pigment na dijelove glave gdje je kosa potpuno otpala, prorijedila se, nalaze se ožiljci ili je u pitanju alopecija.

 

3D mikropigmentacija je posebna tehnika apliciranja mineralnog pigmenta u skalp. Kod 3D mikropigmentacije rabe se dvije posebne tehnike, a izvode ju prvi i jedini u Fancy Ladies salonu ljepote! 3D mikropigmentacijom postiže se prirodan izgled kose o čemu može posvjedočiti mnoštvo zadovoljnih klijenata salona.

 

Sam postupak potpuno je bezbolan i nakon njega možete odmah obavljati svakodnevne obveze. Trajnost postupka poslije obavljenih obaveznih korekcija, koje se mogu obavljati do 4 puta u razmaku po četiri tjedna, je između 3-5 godina poslije čega bi se trebalo doći na obnovu samog pigmenta.

 

Ukoliko se želite vizualno riješiti prorijeđene kose, alopecije, ožiljaka ili ćelavosti potpuno bezbolnom metodom onda je medicinska mikropigmentacija pravo rješenje za vas.

Tretman se ne preporučuje osobama s upalnim procesom u predjelu vlasišta, sa seboreičnim dermatitisom i keloidima, trudnicama, dijabetičarima te osobama koje imaju problem sa zgrušavanjem krvi i piju lijekove za razrjeđivanje krvi