Permanent makeup-nokti

Umjetni nokti - Gelirani nokti

Umjetni nokti, ili kako ih nazivaju gelirani nokti, najkorišteniji je naziv za nokte na koje je nanesen gel ili za nokte koji su izrađeni raznim akrilnim tehnikama.

 

Za rad gelovima ili akrilom za nokte potrebno je poznavati različite tehnike izrade umjetnih noktiju, pa se uvijek preporučuje da je za takvu vrstu usluge potrebno odabrati kozmetički salon, sa educiranim i školovanim djelatnicima za izradu umjetnih noktiju, odnosno geliranih noktiju.

 

Žene se često odlučuju gelirati nokte radi listanja ili slabog stanja svojih prirodnih noktiju. Također, česti razlozi geliranja noktiju su i njihovo održavanje, praktičnost, higijena noktiju, izgled noktiju te čvrtoća noktiju i nokatne ploče.

 

Gelom se otklanjaju nedostaci i određena oštećenja noktiju, a gelirani nokti, uz korištenje kvalitetnih gelova, traju i do nekoliko tjedana. Gelovi u boji, kao i trajni lakovi za nokte često se koriste, a njihova trajnost je također nekoliko tjedana. U svakom slučaju „in“ je imati umjetne nokte, ali lijepog izgelda!